FitFood Diëtistenpraktijk werkt uit meerdere locaties in Amsterdam. De diëtisten houden iedere werkdag spreekuur op diverse locaties. De spreekuren zijn zowel overdag als ’s avonds en in het weekend. Voor de vestigingen in Amsterdam kunt u een afspraak maken via de afsprakenlijn 020-2600028, of via het afsprakenformulier op deze website. Wij zijn telefonisch van maandag tot en met vrijdag beschikbaar van 9.00 tot 15.00 uur.

 

AMSTERDAM

FitFood Diëtistenpraktijk heeft meerdere vestigingen in Amsterdam, waaronder Amsterdam Oost, Noord, Zuid en Zuidoost.


Amsterdam Oost Blasiusstraat

Gezondheidscentrum Oosterpark

Blasiusstraat 128

1091 CZ Amsterdam           

In Amsterdam Oost kunt u ons vinden in Gezondheidscentrum Oosterpark aan de Blasiusstraat 128 (achter het OLVG). Gezondheidscentrum Oosterpark is goed bereikbaar en laagdrempelig. In het gezondheidscentrum werken wij nauw samen met FysioHolland op het gebied van (sport- en kinder)fysiotherapie en beweeggroepen voor o.a. COPD, diabetes, hartfalen en kinderen, om u te voorzien van zorg die past bij uw wensen en mogelijkheden. In de praktijk in Amsterdam Oost aan de Blasiusstraat wordt u begeleid door de diëtist Sam Gabriel en diëtiste Gamze Ünver.


Amsterdam Oost Pontanusstraat

OKC (Ouder- en Kindcentrum)

Pontanusstraat 278- E

1093 SH Amsterdam

In Amsterdam Oost zijn we tevens gevestigd in het OKC (Ouder- en Kindcentrum) aan de Pontanusstraat 278 – E, bij het Muiderpoortstation. In dit gebouw zijn verschillende zorgverleners gevestigd, zoals een logopedist, fysiotherapeut, opvoedadviseur, verloskundige etc. We werken nauw samen met meerdere medische disciplines, zoals de GGD. De samenwerking tussen de verschillende zorgverleners is hier vooral gericht op kinderen. De praktijk in Amsterdam Oost aan de Pontanusstraat wordt u begeleid door de diëtiste Channy Barzely, Ming Wai Man en diëtist Sam Gabriel.


Amsterdam Noord  Beemsterstraat

FysioHolland                                                                        

Beemsterstraat 548                                                                   

1024 BV Amsterdam           

Op deze locatie hebben we een nauw samenwerkingsverband met FysioHolland op het gebied van sport en beweging, waarbij de doelgroep voornamelijk uit kinderen bestaat (Kinderen in Beweging). In de praktijk in Amsterdam Noord aan de Beemsterstraat wordt u begeleid door de diëtiste Ming Wai Man.


Amsterdam Zuidoost

Bijlmer Sportcentrum

Anton de Komplein 157

1102 DR Amsterdam

 Onze praktijk in Amsterdam Zuidoost ligt in het Bijlmer Sportcentrum aan het Anton de Komplein 157, waar tevens meerdere medische disciplines zijn vertegenwoordigd. Hier werken wij nauw samen met het sportcentrum, zwembad en FysioHolland op het gebied van sport en beweeggroepen, zoals de programma’s Zuidoost Beweegt en Kinderen in Beweging. In deze praktijk in Amsterdam Zuidoost wordt u begeleid door de diëtiste Channy Barzely.


Amsterdam Zuid

Multifunctioneel Binnenhof

A.J. Ernststraat 112

1082 LP Amsterdam

In Amsterdam Zuid zijn wij gevestigd in het Multifunctioneel Binnenhof aan de A.J. Ernststraat 112, waar we een samenwerking hebben met het OKC (Ouder- en Kindcentrum). Op deze locatie kunt u voor consulten tevens terecht bij de diëtiste Channy Barzely.