Team FitFood

FitFood Diëtistenpraktijk heeft een toegewijd en enthousiast team die zich met hart en ziel inzet voor uw begeleiding bij het aannemen van een gezonde leefstijl. De diëtisten hebben de nodige ervaring, expertise en vaardigheden en staan klaar om u te ondersteunen bij het behalen van uw doel(en).

_MG_4136 copy

Sam Gabriel (Diëtist)

Sameh Gabriel (Sam) is in 1984 geboren in Irak en sinds zijn 13e levensjaar woonachtig in Nederland. Hij is in januari 2012 afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Hiervoor heeft hij zijn opleiding doktersassistent afgerond. Na zijn studie heeft hij zijn kennis verder ontwikkeld en verbreed door het volgen van o.a. de cursussen post-HBO diabetes & voeding (basis), COPD en diabetes m.b.t. insulinepomp. Na zijn studie als diëtist is hij direct gestart met het werken bij FitFood Diëtistenpraktijk, waarna hij in 2012 partner is geworden. Hij is gespecialiseerd in (en zijn interesse gaat voornamelijk uit naar) diabetes mellitus. Indien u de consulten of dieetadviezen en -lijst in het Arabisch (alle dialecten in het Marokkaans), Aramees of Engels wilt laten geschieden, kunt u een afspraak maken met Sam.

Sameh Gabriel: “Gezonde voeding vind ik erg belangrijk. Dat is immers de basis van een gezond leven. Het mag echter niet ten koste gaan van lekker genieten. Mijn doel is dan ook om mijn cliënten te helpen met het behalen van hun doelen op zo een manier, waarbij ze kunnen blijven genieten van het leven”.


_MG_6908 copy

Ming Wai Man (Diëtiste)

Ming Wai Man heeft de opleiding Voeding & Diëtetiek afgerond in 2013 en is sindsdien werkzaam als diëtiste bij FitFood Diëtistenpraktijk in Amsterdam. Hier werkt ze naast volwassenen ook vaak met kinderen en jongeren. Ze heeft zich in dit vak verdiept wegens haar liefde voor eten en koken. Ze heeft altijd interesse gehad in alles wat gerelateerd is aan voeding, waardoor ze haar kennis op dit gebied is gaan verbreden. Bij Ming kunt u naast het Nederlands tevens terecht voor consulten in het Chinees (Kantonees) en Engels.

Ming Wai Man:Ik ben van mening dat een optimale gezondheid leidt tot een gelukkiger leven en daarbij is een gezonde leefstijl met een gezond voedingspatroon van cruciaal belang”.

 


_MG_6893 copy

Gamze Ünver (Diëtiste)

Gamze Ünver is geboren en getogen in Nederland en van Turkse afkomst. In juli 2012 is ze afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA), waar ze de opleiding Voeding & Diëtetiek heeft gevolgd. Na het afstuderen is ze voor 1.5 jaar werkzaam geweest voor het Rode Kruis in Beverwijk. Hier heeft ze zich voornamelijk gericht op ondervoeding. Daarnaast heeft ze tevens ervaring opgedaan in voeding na operaties, cholesterolverlagend en natriumbeperkt dieet. Bij Gamze kunt u terecht voor consulten in het Engels, Nederlands en Turks.

Gamze Ünver: Ik heb voor dit vak gekozen, omdat ik graag een bijdrage wil leveren aan de gezondheid van mensen. We moeten goed zorgen voor ons lichaam en door gezond te eten kunnen we hier veel in bereiken”.

 


Najoua Zanaki (Diëtiste)

Najoua Zanaki heeft in 2012 haar opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Ze is tijdens en na haar studie werkzaam geweest in het ziekenhuis (OLVG en AMC) op het gebied van voeding. Vervolgens is ze met veel plezier aan het werk gegaan als diëtiste bij FitFood Diëtistenpraktijk. Door haar vele jaren ervaring in de zorg en haar passie voor voeding, ziet ze de mensen om zich heen het liefst gelukkig en gezond. Ze leert u dan ook graag hoe u voeding op een gezonde manier kunt toepassen in uw dagelijkse leven. Bij Najoua kunt u naast consulten in het Nederlands, ook terecht voor consulten in het Engels en in het Marokkaanse dialect (Darija).

Najoua Zanaki:Het motiveren, begeleiden en adviseren van patiënten op het gebied van voeding en leefstijl geeft mij veel voldoening. Ik ben er immers van overtuigd dat een gezonde leefstijl de kwaliteit van het leven verbeterd”.