FitFood Diëtistenpraktijk wordt regelmatig benaderd om voorlichting te geven en/of workshops te organiseren over gezonde voeding en leefstijl. Hieronder leest u over een aantal evenementen en georganiseerde bijeenkomsten waar FitFood Diëtistenpraktijk aan heeft deelgenomen.

Lezingen

Aan de medische wereld, (o.a. huisartsen), worden er regelmatig lezingen gegeven waarbij informatie wordt verschaft over Diabetes Mellitus met betrekking tot diverse culturele achtergronden en gezonde voeding en leefstijl.

Voorlichting

Tevens wordt er voorlichting gegeven aan mensen van diverse culturele achtergronden in stichtingen en gemeenten, zoals bij Stichting De Bloem en Gemeente Zuidoost met als doel het activeren, motiveren en stimuleren van de mensen tot bewustwording van gezonde voeding.

Workshop Gezonde Lunch

In samenwerking met de Gemeente Amsterdam Zuidoost zijn er workshops en lunchsessies georganiseerd over gezonde voeding. De workshops bestonden o.a. uit het gezamenlijk voorbereiden en eten van gezonde lunchmaaltijden, waarbij op een interactieve wijze informatie werd verschaft over gezonde voeding.

Expeditie Jij

Dit project is bedoeld voor jongeren van twaalf tot achttien jaar met overgewicht. Het doel van project Expeditie Jij is om deze jongeren bewust te maken over het belang van beweging en gezonde voeding. Door samen te koken worden jongeren op een leuke manier bewust gemaakt van gezond en lekker eten klaarmaken. De ouders worden betrokken bij dit project door middel van bijeenkomsten en voorlichting.

Gezondheidsbeurzen

Ook is FitFood Diëtistenpraktijk regelmatig te vinden op verschillende Gezondheidsbeurzen, waaronder in het OLVG, Culturen Dag, Gezondheidsbeurs Zuidoost en op verschillende andere gezondheidsdagen. Tijdens deze beurzen kunnen mensen informatie inwinnen over gezonde voeding. Daarnaast kunnen mensen zich wegen, waarbij ze informatie meekrijgen over de lichaamssamenstelling.

Masterboys

?

Column

FitFood Diëtistenpraktijk schrijft columns over voeding en gezondheid voor magazines.

Aanvraag offerte

Op aanvraag kunnen lezingen, voorlichtingsbijeenkomsten en workshops georganiseerd worden over voeding en leefstijl voor verschillende doelgroepen. U kunt hierbij denken aan scholen, verengingen of gemeenten. Voor meer informatie over voorlichting en workshops en overige kunt u op werkdagen contact opnemen met de afsprakenlijn: 020-2600028 of u kunt mailen naar info@fitfood.info