Disclaimer

Disclaimer

De informatie en inhoud op deze website zijn met grote zorg samengesteld door FitFood Diëtistenpraktijk. Deze informatie dient echter uitsluitend ter informatie en is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies. FitFood Diëtistenpraktijk aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van deze informatie, noch voor de consequenties van beslissingen die op basis hiervan worden genomen.

Hoewel FitFood Diëtistenpraktijk zich inspant om de informatie op deze website accuraat, volledig en actueel te houden, kan zij niet garanderen dat dit te allen tijde het geval is. De informatie kan te allen tijde worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Links naar externe websites die op deze site worden verstrekt, zijn uitsluitend bedoeld voor het gemak van de gebruiker. FitFood Diëtistenpraktijk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites van derden, noch voor de nauwkeurigheid van de informatie die via deze links wordt verkregen. Het plaatsen van een link impliceert geen goedkeuring van de inhoud door FitFood Diëtistenpraktijk, maar is slechts bedoeld als een service aan de gebruikers van deze website.